21 Δεκ 2014

Χορός 2015


Το Σάββατο 20.12.2014, πραγματοποιήθηκε ο χορός της ομάδας μας, στο κέντρο “Αμυγδαλέζα” στη Σταμάτα. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η παρουσία περίπου 170 φίλων του Σωματείου πραγματικά συγκινητική. Φέραμε το κέντρο στα όρια της δυναμικότητάς του, όμως με καλή διάθεση, όλοι χωράνε!

Η φιλοξενία των ανθρώπων του κέντρου υποδειγματική και, αν εξαιρέσουμε κάποια προβληματάκια που δημιουργήθηκαν ακριβώς λόγω της μεγάλης προσέλευσης και των συμμετοχών της τελευταίας στιγμής, όλα πήγαν καλά, ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος και το γλέντι κράτησε έως περίπου τις 4 το πρωί (!).

Τριάντα μία επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο, στηρίζουν την προσπάθεια ABC και προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας >2.200€ (!) για τη λαχειοφόρο αγορά του χορού μας.

Πρώτο δώρο τριήμερο ταξίδι για δύο στο πανέμορφο Καρπενήσι στο ξενοδοχείο “Hellas Country”, προσφορά του γραφείου ταξιδίων της περιοχής μας “Anixi Travel” (Λ. Μαραθώνος 50 & Αγίου Αθανασίου, Εμπορικό Κέντρο ΑΝΕΜΑ, Άνοιξη, Τηλ.: 210 8145622)

Καλωσορίζουμε νέο χορηγό της προσπάθειας ABC, το ηλεκτρονικό κατάστημα  DV Care by Dina Douvi, για το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αργότερα, στα πλαίσια μιας εκπληκτικής προσφοράς που ετοιμάζει για τους αθλητές μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή τους, όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς για τη βοήθεια που μας προσφέρουν…
Δεσμευόμαστε για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στο έργο μας, πάντα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της Ακαδημίας μας και της καλλιέργειας και διάδοσης του αθλήματος μας, για το καλό των παιδιών και της περιοχής και μόνο.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά & καλές γιορτές σε όλους, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το χορό μας του χρόνου, αν και θα υπάρξουν έως τότε ευκαιρίες για επικοινωνία σε άλλες εκδηλώσεις….

ABC Team

Παρακάτω είναι οι αριθμοί των τυχερών λαχνών, που κέρδισαν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς 2015: