14 Ιουλ 2013

Καλό καλοκαίρι...



Το 3ο ABC Summer Camp 2013, έφτασε στο τέλος του…

Περίπου 50 μικροί αθλητές, συμμετείχαν συνολικά στο camp, από την ομάδα μας αλλά και από άλλα σωματεία της περιοχής. Τρεις εβδομάδες γεμάτες μπάσκετ (τρεις ώρες καθημερινά), παιγνίδι και χαρά. Η βελτίωση των παιδιών, προς το τέλος του camp ήταν εμφανής.

Τέσσερις προπονητές εργάστηκαν για το camp, το σχεδιασμό και την επίβλεψη της υλοποίησης του οποίου είχε ο νέος μας τεχνικός επικεφαλής των ακαδημιών, Ηλίας Κοντός.

Το camp τίμησαν με την παρουσία τους


- ο Θανάσης Adetokunbo, τον οποίο θαυμάσαμε σε εντυπωσιακά καρφώματα και επίδειξη τεχνικής και τον οποίο παρακολουθήσαμε μετά από λίγες μέρες να σηκώνει την Ελληνική σημαία, με τον αδελφό του Γιάννη, στο NBA.

- ο Milan Opacic, επιθεωρητής FIBA, ο οποίος μας έδωσε ένα μικρό δείγμα της εμπειρίας του, δείχνοντας κάποιες ασκήσεις στους αθλητές και αναπτύσσοντας σύντομα απλουστευμένη εκδοχή της θεωρίας του σουτ στο μπάσκετ.
Ο κ. Opacic βρέθηκε στην Αθήνα, ως εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Προπονητών της FIBA, προκειμένου να παρακολουθήσει και να αξιολογήσει το Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών “ΑΘΗΝΑ 2013”, που διοργανώθηκε από τον ΣEΠK και το οποίο παρακολούθησαν περίπου 300 προπονητές μπάσκετ, Έλληνες και ξένοι. Aνάμεσα στους εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Vance Walberg (ass. coach Denver Nuggets) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας (προπονητής του Ολυμπιακού, πρωταθλητής Ευρώπης, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα).

Την Κυριακή 16.06.2013 πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης της χρονιάς που πέρασε...

Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους νεαρούς αθλητές μας σε ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, επίσης να θαυμάσουμε για πρώτη φορά τις νεαρές μαζορέτες μας, ABC Queens!
Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση, η προσπάθεια των μαμάδων και των μπαμπάδων που κληρώθηκαν για να αγωνιστούν μεταξύ τους, για τους τίτλους της ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΜΑΣ & του ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΜΠΑΜΠΑ 2013 αντίστοιχα!

Τη χρονιά που πέρασε, (2012-2013), αναφέρθηκαν στο Σωματείο μας και τις δραστηριότητές του (επανειλημμένα) πάνω από 20 αθλητικά και ειδησεογραφικά site και ραδιοφωνικοί σταθμοί (μεταξύ άλλων zougla.gr, REAL FM κλπ), μας έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star channel καθώς και το μοναδικό στο είδος του ελληνικό περιοδικό ALL STAR BASKET.

Εκδόθηκαν 2 DVD και το πρώτο τεύχος της περιοδικής μας έκδοσης “ABC News”.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη όρεξη και δύναμη…!




Θέλουμε να ευχαριστήσουμε
όλους όσους εργάστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς
για την ομάδα μας και τις ακαδημίες μας, μπάσκετ και cheerleading.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε
όλους τους φίλους του Σωματείου για τη στήριξη που μας παρείχαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε
όλους τους φίλους του Σωματείου, οι οποίοι φροντίζουν να μας κρατούν στην επικαιρότητα,
αφιερώνοντας το σύνολο του ελεύθερου τους χρόνου, αναλύοντας κάθε κίνησή μας,
αναζητώντας τη νομιμότητα κάθε εκδήλωσης και διοργάνωσης.


Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και τη βεβαιότητα ότι είμαστε σε σωστό δρόμο.



Ιδιαίτερες ευχαριστίες

στο Δήμο Διονύσου και τον ΟΝΑΠ “ΘΕΣΠΙΣ”, που από τη μέση της χρονιάς περίπου, στάθηκε δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο, εκτιμώντας την προσπάθεια που γίνεται προς όφελος των παιδιών μας και όχι μόνο.

στους χορηγούς επικοινωνίας ALL STAR BASKET & BET HUNTERS

καθώς και στους βασικούς μας χορηγούς

ANIXI TRAVEL
ALPINLAND
DAYTONA
GOLOSO
NORTH SPORTS
PERFORMANCE 22
SCALIERI CREAZIONI
Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε



Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο, ευχόμαστε σε όλους…


Κ α λ ό   κ α λ ο κ α ί ρ ι ..! !


ABC Team
T.- 210 6217500