10 Ιουν 2013

H ώρα των τελικών...


Πλησιάζει η ώρα των τελικών, μικρών και μεγάλων, που θα σημάνει και τη λήξη της τρέχουσας χρονιάς...

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών, έχουν ως εξής:


Οι αγώνες για τις θέσεις 3-4, στις δύο κατηγορίες, θα γίνουν την Παρασκευή και όχι το Σάββατο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί:


και οι τελικοί για τις θέσεις 1-2, θα γίνουν στα πλαίσια της τελετής λήξης του τουρνουά, που είναι και η γιορτή για τη λήξη της χρονιάς και θα γίνει την Κυριακή 16.06.2013 στις 17:30.

Στα πλαίσια της γιορτής, θα γίνουν επίσης οι τελικοί των ατομικών διαγωνισμών, ομαδικοί διαγωνισμοί, απονομές μεταλλίων και κυπέλλων, η πρώτη δημόσια εμφάνιση των ABC Queens, θα υπάρξουν και κάποιες ακόμα εκπλήξεις... Θα υπάρχει φωτογράφος και όλη η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί DVD.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία σε όλους!

ABC

  • Προσπαθούμε να μην ξεχνάμε πως το τουρνουά, οι διαγωνισμοί κλπ γίνονται για να αντλούν οι μικροί μας αθλητές εμπειρίες, να βελτιώνονται, να εξοικειώνονται με το άθλημα και τις παραμέτρους του και να περνούν καλά και μαζί τους κι εμείς...
    Η συμμετοχή των παιδιών μας σε αθλητικές δραστηριότητες είναι από μόνη της μεγάλη νίκη, των ιδίων και των οικογενειών τους. Ηττημένοι είναι αυτοί που, δυστυχώς, περνούν τις ώρες τους μπροστά σε μία οθόνη, με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι...