27 Μαρ 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Σάββατο 6 Απριλίου 2013, ώρα 19:00
Κλειστό Γυμναστήριο Ανοιξης


Μία γιορτή του μπάσκετ θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας το Σάββατο στις 6 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ανοιξης.

Μεγάλα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ θα βρεθούν στην Ανοιξη, κοντά στους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, για να συμμετάσχουν στον Φιλικό Αγώνα μεταξύ των Βετεράνων της Ανοιξης και των Βετεράνων της Εθνικής ομάδας.

Νάσος Γαλακτερός, Λευτέρης Κακιούσης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Βασίλης Ντάκουλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Τσέκος, Χρήστος Χριστοδούλου και πολλοί άλλοι, θα είναι μαζί μας για να ξυπνήσουν μνήμες από τις ένδοξες εποχές του Ελληνικού μπάσκετ και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας για τη στήριξη της οργάνωσης "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", στην οποία θα διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης.

Με την ομάδα των Βετεράνων της Άνοιξης θα αγωνιστεί και ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Ανοιξης (ABC), με τη στήριξη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (Σ.Β.Κ.Ε) και του Δήμου Διονύσου.

Για να δείτε το event sto FB, πατήστε εδώ.
Σας περιμένουμε...

ABC
τ.- 210 6217500

Η Κιβωτός, δημιούργημα του πατέρα Αντώνιου, φροντίζει σήμερα περίπου 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών, σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας. Χρειάζεται τη βοήθειά μας.